Service och städStädfirmor

Välj en städfirma med F-skatt

En seriös städfirma i Stockholm betalar alltid F-skatt för att visa att de är ett registrerat företag som har koll på sina papper. F-skatten säkerställer även att städfirman kan erbjuda privatpersoner RUT-avdrag. Anlitar du utan F-skatt är det du som kommer behöva stå för eventuella arbetsavgifter och kan inte heller dra nytta av skattereduktionen på 50 %.

Avtal och sekretess

Oavsett vilken städfirma i Stockholm du väljer ska du erbjudas både avtal och sekretess. Avtalet ska vara tydligt och visa exakt vad det är du har beställt och vad du och städfirman har kommit överens om, t.ex. gällande pris, städtjänst och dag. Sekretessen är naturligtvis också väldigt viktig. Du kommer att släppa in en okänd människa i din privata bostad och vill kunna känna dig trygg och säker med ditt val.

Seriös prissättning

Har du aldrig anlitat en städfirma i Stockholm tidigare kan det vara bra att ta in flera offerter från olika företag. På så sätt har du möjlighet att jämföra städfirmorna (och främst priserna) mot varandra. Observera att kostnaden för städning i Stockholm oftast är högre än på många mindre orter i Sverige. Se därför till att du jämför med offerter från företag som ligger i samma område.